Få dina ytterkläder att hålla längre

Återställ impregneringen i dina gamla och välanvända ytterkläder med 9912 Wash-In Textile Waterproofing från OrganoTex®

Snickers Workwear och det svenska miljöteknikvarumärket OrganoTex® har gemensamt lanserat en textilimpregnering för ytterkläder. Den här nya produkten kan förlänga de vattentäta eller vattenavvisande egenskaperna hos tillämpliga* plagg.

Snickers Workwear är välkänt för att utveckla funktionella och hållbara kläder för yrkeshantverkare över hela världen. Den långa livslängden och hållbarheten hos våra produkter är avgörande inte bara för vår kärnverksamhet, utan även för vårt hållbarhetsarbete. Ju längre våra arbetskläder håller, desto mindre blir deras miljöpåverkan.

Maria Schartau, CSR Coordinator på Snickers Workwear, säger: – Vi arbetar ständigt för att driva på utvecklingen av hållbara metoder inom industrin för arbetskläder. Och eftersom OrganoTex® är världsledande inom PFAS-fri och biologiskt nedbrytbar textilimpregnering är det helt naturligt för oss att samarbeta med dem kring den här produkten.

9912 Wash-in Textile Waterproofing från Snickers Workwear finns hos utvalda återförsäljare runtom i Europa. Genom att noggrant följa anvisningarna kan en enda tvätt återställa plaggets vattenavvisande egenskaper, för långsiktig hållbarhet.

*Behandlingen får inte användas på flamskyddade kläder eller andra kläder certifierade enligt förordning (EU) 2016/425 om personlig skyddsutrustning i kategori III.

Tvättråd

Produkter i artikeln