Design

Vi väljer material och designar våra kläder för varaktig slitstyrka och pålitlig funktion.

För att utveckla arbetskläder som klarar det dagliga slitaget under tuffa arbetspass fokuserar vi redan från början på de människor som ska använda våra plagg. Vi designar kläderna med fokus på funktion, komfort och lång livslängd och testar prestandan hos både material och konstruktion. Vi främjar cirkulära affärsmodeller och söker hela tiden nya sätt att förbättra arbetsklädernas hållbarhet ytterligare.

Vi strävar efter att använda material av högsta kvalitet så att våra kläder ska hålla ännu längre. Vi vill också byta ut konventionella material mot mer hållbara alternativ för att därigenom minska vårt miljöavtryck ännu mer. Allt detta uppnår vi genom att:

  • Testa våra kläder under krävande och realistiska arbetsförhållanden.
  • Göra smarta förbättringar.
  • Byta ut konventionella material mot mer hållbara alternativ.
  • Stödja Better Cotton för att förbättra den globala bomullsodlingen.
  • Använda cirkulära affärsmodeller.

Vi har åtagit oss att 40 % av de fibrer vi köper in ska vara föredragna fibrer senast 2023 och år 2030 ska andelen vara uppe i 70 %. För att fortsätta göra kläder som håller arbetar vi intensivt med att säkerställa att plaggen som tillverkas av föredragna fibrer är jämförbara med avseende på både slitstyrka och komfort.

Läs mer om

Design

Fibrer och material

Vi strävar efter att använda material av högsta kvalitet så att våra kläder ska hålla ännu längre.

Design

Design för hållbarhet

;

Skötselråd

The longer our clothes last, the less environmental impact they have. Read our care tips for taking the best care of your garments to make them last as long as possible.

Read more

Läs mer

Tillverkning

Samarbete

;