Partner login

Född i fel familj? Välj den som passar dig.

Snickers Workwear - Sverige

Familjeplanering är inte det enklaste. Men på Snickers Workwear bestämde vi oss för att utvidga våra bästa plagg till hela arbetskläders-koncept.

Resultatet blev fyra tydliga familjer: RuffWork, FlexiWork, LiteWork and AllroundWork. Var och en optimerad för att passa olika slags arbetsdagar, så att varje yrkesproffs får perfekta arbetskläder för alla förhållanden.

FlexiWork: Helt överlägsen rörelsefrihet

FlexiWork tar din arbetskomfort och flexibilitet till helt nya nivåer. I den avancerade produktfamiljen ingår high-tech arbetsbyxor med stretchtyg och kroppsnära design som är det optimala valet för snabbfotade proffs. Alltid på väg, alltid steget före.

AllroundWork: Beredd på allt slags arbete

Moderna yrkeskläder som kombinerar följsam passform och komfort med tuff slitstyrka och avancerade funktioner. Det får du med AllroundWork, det optimala valet för en arbetsdag som hela tiden förändras.

LiteWork: Klädd för bästa arbetsklimat

LiteWork är vår serie med lätta och svala kläder som hjälper dig hålla kyla och fokus under intensiva arbetsdagar i sol och värme. Detta tack vare att revolutionerande 37.5® teknologi och avancerade, smarta funktioner.

RuffWork: Förstärkt för tuffa tag

Grovt arbete ställer höga krav på dina kläder. Därför är vår serie RuffWork förstärkt för bästa slitstyrka med extra tåliga material. Lägg till följsam passform och smarta funktioner och du har kläder att lita på.

Publicerat 14 september 2016.

Fråga oss