Partner login

Uppdrag: Förstklassig service

Snickers Workwear - Sverige

Snickers Workwear har designat ett antal plagg speciellt för att hjälpa dig och ditt företag att leverera förstklassig service som kunderna kommer att minnas. Den kombinerar modern design med fantastisk passform och komfort och inte minst funktionalitet. Naturligtvis kan du få din logga på alla plaggen i kollektionen.

Nya Service Line kombinerar modern design med fantastisk passform och komfort.

Snickers Workwear har designat ett antal plagg speciellt för att hjälpa dig och ditt företag att leverera förstklassig service som kunderna kommer att minnas. Oavsett om du jobbar inom transport, distribution, underhåll, montering, lätt industri eller kanske fastighetsförvaltning.

Vår servicekollektion är tillverkad av ett slitstarkt och smutsavvisande material med överlägsen komfort. Plaggen tål industritvätt och behåller elasticiteten, formen och färgen även efter lång tids användning.

- Vi vet att tempot är högt i ditt företag. Det är en självklarhet för dig att alltid göra ditt bästa och samtidigt sträva efter att göra ett gott intryck. Därför har vi tagit fram vår nya servicekollektion. Vi har designat ett antal plagg speciellt för att hjälpa dig och ditt företag att leverera förstklassig service säger Jenny Falk, Projektansvarig på Snickers Workwear.

En av fördelarna med Snickers Workwear Service Line, är att plaggen är lätta att profilera, vilket är oerhört viktigt inom servicesektorn. Snickers Workwear erbjuder ett komplett utbud av profileringstjänster, såsom personlig förpackning, dekaltryck och anpassade broderier.

Med våra personliga förpackningar kan alla dessutom få sina plagg i ett paket märkta med sitt namn. Det underlättar den interna distributionen och garanterar att alla får rätt plagg och rätt storlek.

-Vi tror att profilerade arbetskläder, kombinerat med ett professionellt jobb, fördubblar effekten av ett företags intryck. Med vår nya Service Line, kan våra kunder leverera förstklassig service som deras kunder kommer att minnas, säger Jenny Falk.

Snickers Workwears nya Service Line innehåller:

Alla plagg är tillgängliga hos utvalda återförsäljare under våren 2015.

Publicerat 08 april 2015.

Fråga oss