Partner login

Kryssa rätt ruta - En riktigt bra skjorta är svår att slå

Snickers Workwear - Sverige

Snickers Workwears arbetskjortor är klassiskt snygga och enkla att matcha och kombinera med våra byxor. Men de har också fler smarta funktioner än du först ser.

Våra bekväma skjortor är designade för att passa i våra fyra familjer. Det betyder att du kan förvänta dig samma höga standard av funktion, komfort och slitstyrka som från våra byxor. Klassiskt välklätt, men med modern design.

AllroundWork skjorta

Den rutiga flannellskjortan har blivit klassisk av goda skäl. Hos Snickers Workwear får den en extra bra passform med förbättrad rörelsefrihet tack vare stretch-kvaliteter i tyget. Skjortan är försedd med två bröstfickor. 8507 AllroundWork, Rutig skjorta med lång ärm.

RuffWork skjorta

Tufft arbete kräver en skjorta som håller måttet. RuffWork skjortorna från Snickers Workwear har förstärkta armbågar för extra hållbarhet. De är gjorda av en grov men behaglig flannellväv och finns också i en vadderad version som kan bäras som en jacka. 8501 RuffWork, Vadderad rutig flanellskjorta och 8502 RuffWork, rutig långärmad flanellskjorta.

LiteWork skjortor

Om flannell känns för varmt är LiteWork-skjortorna ett bra altiernativ. Den är gjord av ett mjukt och bekvämt material med 37.5 ® Technology för bästa klimatkontroll. Dessa skjortor håller dig torr, sval och ventilerad vid hårt arbete eller i varma miljöer. 8513 LiteWork, 37.5 långärmad skjorta

Publicerat 22 september 2016.

Fråga oss