Partner login

nya jackor fulländar Snickers Workwear

Snickers Workwear - Sverige

Med årets nya jackor blir Snickers Workwears fyra arbetskläder-koncept kompletta familjer. Det gör att alla proffs kan klä sig i ett enda koncept från topp till tå och få samma skydd, hållbarhet och avancerade funktioner.

en familjeangelägenhet 

Familjeplanering är inte det enklaste. Men på Snickers Workwear bestämde vi oss för att utvidga våra bästa plagg till hela arbetskläderskoncept. Förra året lanserade vi en ny generation arbetsbyxor i fyra tydliga famijer. Nu gör vi samma sak för våra jackor.

Våra tydliga fyra produktfamiljer RuffWork, Flexiwork, LiteWork och AllroundWork – Var och en optimerad för att passa olika slags arbetsdagar.

Nu följer vi upp arbetsbyxorna med jackor

- Nu följer vi upp byxorna med jackor framtagna med samma tanke och design. Det betyder att vi kan klä varje hantverkare från topp till tå med rätt komfort, rätt funktioner och med moderna material, säger Henry Lundberg, Produktutvecklingschef på Snickers Workwear.

Inspiration från moderna friluftskläder

Inspirationen från moderna friluftskläder är särskilt tydliga på den nya skaljackan 1300 Flexiwork. Tejpade sömmar och en modern, kroppsanpassad passform får sällskap med trelagers Cordura-förstärkningar på särskilt utsatta ytor.

- 1300 FlexiWork är ett bra exempel på hur vi idag kan erbjuda en avancerad vattentät jacka, med passform och ventilation jämförbar med marknadens bästa friluftskläder, samtidigt som vi lägger till rejäl slitstyrka och de avancerade funktioner som moderna hantverkare kräver av sina kläder, sager Henry Lundberg.

Publicerat 22 september 2016.

Fråga oss