Partner login

Snickers Workwear lanserar nytt varselsortiment

Snickers Workwear - Sverige

Att omedelbart bli sedd och upptäckt kan rädda ditt liv i farliga arbetsmiljöer. Ökad riskmedvetenhet har resulterat i en ökad efterfrågan på varselkläder.

Hög synlighet utan att kompromissa med komforten 

Den nya lanseringen är utifrån Snickers Workwear populära arbetsklädsfamliljer, som är avsedda att passa olika typer av arbetsförhållanden, att tåla tufft arbete och tuffa arbetssituationer samt att behålla flexibiliteten och rörelsefriheten. 

- Vi har tagit våra mest populära 6-seriedesigner från AllroundWork- och FlexiWork-familjerna och omarbetat dessa byxor och jackor till varselversioner samtidigt som vi lagt till erfterfrågade funktioner säger Henry Lundberg, Sales Development Manager på Snickers Workwear.

 Vi vet att erfarna och hängivna användare av våra arbetsbyxor kommer att uppskatta att få knäskydden, de förböjda benen och passformen de är vana vid - samtidigt som de är synliga och säkra på jobbet fortsätter Henry Lundberg. 

Tuff europeisk lagstiftning och en trend mot ökad fokus på arbetsmiljö innebär att arbetsgivare måste vara på tårna när det gäller att ge sina anställda varselkläder som lever upp till moderna standarder.

- Vi ser ett större behov och en ökad medvetenhet hos våra kunder för arbetssäkra varselarbetskläder som fortfarande lever upp till de höga krav på komfort och funktionalitet som de har kommit att förvänta av våra arbetskläder, förklarar Henry Lundberg.

Publicerat 06 september 2017.

Fråga oss