Partner login

40 år av innovation.

Snickers Workwear - Sverige

Under 2015 firar Snickers Workwear 40 år som det ledande varumärket när det gäller banbrytande arbetskläder för professionella hantverkare i hela Europa

Jubileet kommer att präglas av spännande lanseringar av innovativa produkter designade för stolta och professionella hantverkare. Våra stora lanseringar inkluderar bl.a. en helt ny Service Line serie och nya D3O® knäskydd.

Snickers Workwear firar 40 år av innovation med fler och större nyheter än någonsin

Med en gedigen och unik historia av att förse en stolt yrkeskår av professionella hantverkare med arbetskläder av hög kvalitet, utgör 40-årsjubileet en milstolpe i Snickers Workwears historia av innovation.

Snickers Workwear grundades av elektrikern Matti Viio 1975 då han fick nog av arbetskläder som inte var tillräckligt bra. Sedan dess har Snickers Workwear utvecklat arbetskläder som lämpar sig för hantverkare och deras behov, vilket ger de en helt ny nivå av säkerhet, skydd och funktionalitet. Bland de nyheter som har utmanat industrin för arbetskläder är banbrytande lösningar som hölsterfickor, knäskyddsfickor, den multifunktionella verktygsvästen och 3D-designade arbetskläder

Nu, 40 år senare, fortsätter Snickers Workwear att vara en föregångare för tillförlitliga arbetskläder. Idag förser vi hantverkare på fler än 20 marknader med arbetskläder av mycket hög kvalitet.

- Det är med stolthet och spänning som vi börjar firandet av Snickers Workwears jubileum. Vår historia är full av banbrytande innovationer, ett arv vi förvaltar med stor respekt. Vår produktutveckling har inte bara förändrat branschen, den har även förbättrat arbetsmiljön för hantverkare genom att anpassa våra produkter till deras behov, säger Fritjof Henmark Sortimentschef på Snickers Workwear.

40-årsjubileet kommer att börja med två stora nyheter. Först kommer en helt ny Service Line serie med modern design, fantastisk passform och komfort att lanseras. Dessutom kommer helt nya avancerade knäskydd ut på marknaden, med högteknologiska D3O® Lite material. Under hösten kommer Snickers Workwear med en ännu större lansering, uppgifter om vad förblir en hemlighet ett tag till.

- 40-årsjubileet kommer utan tvekan att präglas av Snickers Workwears anda av innovation. Flera produktlanseringar kommer att tillkännages vilket kommer att visa på tekniskt avancerat och funktionellt skydd och kläder, samt bredden i bolagets sortiment. Vi ser fram emot den största lanseringen under det senaste årtiondet. Vi kommer att informera er i sinom tid, säger Fritjof Henmark

 

Publicerat 08 april 2015.

Fråga oss