Partner login

Synlig och säker med Varsel

Snickers Workwear - Sverige

Varselplagg är en viktig del av personligt skydd för arbete vid dåliga ljusförhållanden. Vårt nya bredare sortiment av högklassiga kläder erbjuder ett stort utbud av funktionalitet och komfort för dem som arbetar i mörkret.

Vi vet att erfarna och hängivna användare av våra arbetsbyxor kommer att uppskatta knäskydden, de förböjda benen och den passform som de är vana vid - samtidigt som de är synliga och säkra på jobbet.

"Vi har tagit våra mest populära designer och omarbetat dessa byxor och jackor till varselversioner, samtidigt som vi lagt till funktioner vi har som vi vet är önskvärda, till exempel inbyggda ID-brickshållare."

En riktig Livräddare - utan kompromisser

Vi tar personligt skydd på allvar - utan kompromisser. Det är därför som våra Varsel-jackor, -T-shirts, -polotröjor och -västar har refldexband, även tvärs över eller längs med axlarna så att du är synlig från alla håll - även när du böjer dig ner.

Att omedelbart ses och upptäckas kan vara livsavgörande i farliga arbetsmiljöer.

Illustrationen visar hur synlighetsskillnaderna bland människor som bär mörka, ljusa och reflekterande kläder medan de lyses upp av höga- och låga strålkastare.

Mörk person - mörka kläder. Vit person - ljusa kläder. Gul person - reflekterande arbetskläder.

A = Bil med höga strålkastare.
B = Bil med låga strålkastare

"När det lyses upp av bilens strålkastare, är vanliga kläder synliga från 150 meter medan ljusa reflekterande arbetskläder kan ses från ett avstånd av 450 meter."

Arbetskläder med synlig komfort

Snickers Workwears ofodrade Varsel-jackor och -byxor är gjorda i arbetskomfortbomull på insidan och smutsavvisande polyester på utsidan. En lysande blandning för ökad komfort och minskad risk för svettning.

Tåligt tyg för färgbeständigt skydd

Våra Varselkläder har högkvalitativa tyger för att säkerställa ett långvarigt skydd. Tack vare en viss mängd hållbar polyester i varje plagg, behåller de sin form och intensiva varselfärg och motstår fukt, olja och smuts - tvätt efter tvätt.

Snickers Workwear Varselbyxor

 • 6230 AllroundWork, Klass 2

  Moderna varselarbetsbyxor som kombinerar fantastisk passform och slitstark komfort med avancerad funktionalitet. Med överlägsna knäskydd, inbyggd ventilation och stretchkil i grenen är de designade för att prestera på arbetet.

  EN 20471, klass 2. EN 14404

  6230 AllroundWork, Varselarbetsbyxor hölsterfickor + KL2
 • 6331 AllroundWork, Klass 2

  Moderna varselarbetsbyxor som kombinerar fantastisk passform och slitstark komfort med avancerad funktionalitet. Med överlägsna knäskydd, inbyggd ventilation och stretchkil i grenen de är de designade för att prestera på arbetet.

  EN 20471, class 2; EN 14404

  6331 AllroundWork, Varselarbetsbyxa + KL2
 • 6639 AllroundWork, Klass 2

  Varma och alltid synliga. Dessa varsel-vinterbyxor är fodrade med 37.5®isolering för värme och enastående ventilation, vilket ger dig utmärkt arbetskomfort. Med avancerad skärning och skydd du kan lita på.

  EN20471, klass 2. EN 14404

  6639 AllroundWork Varsel 37.5® Fodrade byxor + KL2
 • 6931 FlexiWork, Klass 1

  Dessa lätta arbetsbyxor har gula benslut och reflekterande detaljer för hög synlighet. Högteknologisk kroppsmappad design kombinerar ventilationsstretch med Cordura® förstärkningar. Lägg till ett stort utbud av fickor och smarta funktioner och du har flexibla byxor med hög komfort med rörelsefrihet.

  EN20471, klass 1; EN 14404

  6931 FlexiWork, Varselarbetsbyxor hölsterfickor + KL1
 • 6932 FlexiWork, Klass 2

  Stor arbetskomfort och flexibilitet i varseltyg för hög säkerhet. Dessa superlätta arbetsbyxor har en högteknologisk body-mapping design, kombinerar ventilationsstretch med Cordura® förstärkningar. Stora hölsterfickor för alla dina verktyg samtidigt som du har enastående rörelsefrihet och funktionalitet.

  EN20471, klass 2; EN 14404

  6932 FlexiWork,Varselarbetsbyxor hölsterfickor + KL2

Läs mer ↓

Skillnaden mellan orange och gul

Det är vanligtvis lättare att upptäcka en person som bär gula fluorescerande plagg jämfört med orange. Detta beror på att gul har högre luminositet än orange, vilket betyder att ögat uppfattar den gula färgen som ljusare. I ett vitt vinterlandskap gäller färemot det motsatta.

Detta beror på att orange ger en högre kontrast till en vit bakgrund. Så, även om orange har lägre luminans än ett gult fluorescerande material, är orangefärgen mer synlig i ett vinterlandskap på grund av högre kontrast. I detta fall "trumfar" kontrasten luminansen.

SNABBGUIDE FÖR VARSELARBETSKLÄDER

Läs mer om klasser, EN, hur det fungerar och hur du tar hand om dina varselplagg.

En snabbguide för varselarbetskläder

Fråga oss