Partner login

Testad för verkligheten

Snickers Workwear - Sverige

"De som testar Snickers Workwear är vår främsta inspirationskälla.De utmanar oss varje dag. Det är därför vi hela tiden tänjer på gränserna när vi tar fram våra avancerade arbetskläder."

Imagecaption=Henry Lundberg | Manager Product Management Snickers Workwear

Avancerade arbetskläder kräver avancerade tester.Vad är ett bättre test än verkligheten? Vi samarbetar givetvis med de bästa testlaboratorierna och instituten i Europa för att garantera att våra kläder möter förväntningarna. Men det viktigaste testet för oss är det som utförs av vår testgrupp – hårt arbetande yrkesmänniskor med stora krav, vilka sätter våra prototypkläder på hårda prov. De utvärderar allt från funktionalitet, komfort och säkerhet till kvalitet och hållbarhet. Testen sker på det enda sättet som räknas: på jobbet, ibland i flera månader i sträck och i alla typer av klimat. Från de arktiska vintrarna i norra Skandinavien till hettan i Sydeuropa. Kompromisser duger aldrig och om designen behöver ändras säger de det. Vi justerar plagget och de testar det igen tills varenda detalj stämmer. Det är först då det är ett äkta Snickers Workwearplagg – som verkligen fungerar.

Test crewDesignen är nyskapande, men kommer plagget verkligen att prestera på det sätt vi förväntar oss, i alla tänkbara situationer på jobbet?

Våra testrapporter är den bästa källan till ärliga svar. De fylls i av hårt arbetande hantverkare som verkligen utsätter våra nya prototyper för prövningar och ger oss direkt återkoppling om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det gör det möjligt för oss att finjustera designen till dess att den verkligen presterar exakt som vi förväntar oss. På riktigt.

Autentiskt testprotokoll från en snickare i Norge som testade tidiga prototyper av jacka och byxor i serien XTR Shield:

Kommentar: Bra passform i midjan, men för stor i övrigt.
Lösning: Justering av design och passform. Midjejustering behövs inte längre.

Kommentar: För styvt material i framfickorna.
Lösning: Jackan förstärktes med lättare Super Fabric® än som användes på byxorna.

Kommentar: Saknar kardborrband och ta bort tumgrepp i ärmarna.
Lösning: Tog bort tumgrepp. Manschetter med elastisk insida som stänger ute kall luft.

Kommentar: Dubbla framfickor är inte funktionella.
Lösning:
Ny design med stora fickor med blixtlås.Fråga oss