Partner login

MED ETT AVANCERAT, CERTIFIERAT KNÄSKYDD.

Snickers Workwear - Sverige

För att kunna lita på att dina knän skyddas effektivt är det viktigt att knäskydden håller sig kvar på rätt plats. Med Snickers Workwears patenterade positioneringssystem KneeGuard™ kan du känna dig trygg.

Knäskyddsfickan på alla våra byxor har utformats på ett unikt sätt med specialsömmar vilket gör att du kan fästa de specialdesignade knäskydden i olika lägen och garanterat få det bästa skyddet för knäna.

Med vår nya knäskyddsserie kan du räkna med ett optimalt knäskydd, certifierat enligt EN 14404. Till exempel våra avancerade 9110 som med slitstark utsida och mjukare insida effektivt kombinerar tryckfördelning och spikskydd med maximal komfort.

Den unika designen gör knäskydden extremt flexibla när du går samtidigt som de sluter väl om knäna när du böjer dig ner. Dessutom har de höga sidor som hindrar knäna från att glida av knäskydden.


Är du rädd om dina knän så använder du Snickers Workwear byxor med patenterat KneeGuard™, skydd som du kan lita på i alla lägen.

EN 14404 Standard för knäskydd.

Standarden beskriver storlek, kraftfördelning, genomträngningsresistens och användarprovning av knäskydd.

Typ 2, nivå 1

Tillförlitligt knäskydd för hantverkare med mobil arbetsmiljö där regelbundet knästående ingår i arbetet. Utformad för att skydda knäna från småsten, spikar och andra mindre föremål upp till 1 cm på hårda och plana ytor.

Typ 2, nivå 0

Effektivt knäskydd för hantverkare som ibland behöver arbeta knästående inomhus. Utformade för att skydda knäna på plana ytor.

Snickers Workwears knäskydd är avsedda och certifierade för användning i knäskyddsfickorna på Snickers Workwears byxor enligt EN 14404: 2010. Knäskydden är inte certifierade för användning med byxor av andra märken.

Fråga oss