Partner login

Håll dig sval på jobbet

Snickers Workwear - Sverige

För vår/sommar lägger vi till nya modeller av arbetsshorts och arbetsbyxor till vårt stretchsortiment. Vår varselkollektion har utökats med arbetsshorts, dam arbetsbyxor överdelar för att hålla dig synlig och säker på jobbet. Vi är också stolta över att presentera en uppsättning arbetskläder gjorda av BCI (Better Cotton Initiative) bomull och återvunnen polyester.

Flexiwork shorts utan hölsterfickor

För överlägsen flexibilitet och komfort i värmen, bära dessa lätta arbetsbyxor i högteknologisk bodymappad design. Ventilerande stretchtyg med Cordura® förstärkningar för enastående rörelsefrihet.

6914 FlexiWork, Arbetsshorts +

Stretchbyxor utan hölsterfickor

Slitstarka arbetsbyxor i stretch. Strategiskt placerad 4-vägs stretch bak och i grenen för extra flexibilitet och komfort.

6341 AllroundWork, Stretchbyxor

Stretchshorts med och utan hölsterfickor

Slitstarka arbetsshorts i stretch. Strategiskt placerad 4-vägs stretch bak och i grenen för extra flexibilitet och komfort. Med och utan hölsterfickor.

AllroundWork, Stretchshorts
  • 37.5® Fleecejacka

    Fleecejacka med 37.5® teknologi för kylande komfort under hela arbetsdagen. Reflekterande detaljer och borstad insida för extra komfort. Använd den som ett yttre lager i milda temperaturer.

    8004 AllroundWork, 37.5® Fleecejacka
  • 37.5® Fleecejacka

    Dam Fleecejacka med 37.5® Teknologi för kylande komfort under hela arbetsdagen. Reflekterande detaljer och borstad insida för extra komfort. Använd den som ett yttre lager i milda temperaturer.

    8017 AllroundWork, 37.5® Dam Fleecejacka

Medvetet val - arbetsbyxa och arbetsjacka

Vi är stolta över att presentera en uppsättning arbetsbyxor och jacka av BCI (Better Cotton Initiative) bomull och återvunnen polyester. Genom att använda återvunnet material i våra arbetskläder reducerar vi vårt koldioxidavtryck utan att äventyra produktens styrka eller prestanda.

6270 + 1570 AllroundWork, Vision Arbetsbyxor och Arbetsjacka

Ergonimiska logohängslen

Ergonomiska hängslen med breda elastiska band som fördelar din belastning. De tätt placerade clipsen håller byxorna på plats och säkerställer din arbetskomfort.

9064 Logohängslen

Läs mer ↓

Workwear katalog

Bläddra i vår senaste katalog och upptäck vårt sortiment och de senaste nyheterna

Kolla in vår katalog

Fråga oss