Partner login

Förbered dig för föränderligt väder

Snickers Workwear - Sverige

För Höst / Vinter 2018 uppdaterar vi vårt utbud av jackor, softshell och hoodies som håller dig varm och torr. Regn, hagel eller snö - oavsett vädret, klarar våra arbetskläder utmaningen. Vi utökar också vårt sortiment för damer och introducerar fullstretch i vårt sortiment.

Slim fit Stretch

Stretcharbetsbyxor med smalare ben för en ren, tekniskt "look". Stretch Cordura vid knän kombinerat med 4-vägs stretch på baksidan för att ge stor flexibilitet och komfort.

6241 AllroundWork, Stretchbyxor Hölsterfickor
 • Utökad damkollektion

  Vi introducerar flera nya modeller för damer i sortimentet. Sammanlagt är sortimentet utökat med sex jackor och ett par byxor. Alla med fokus på komfort, funktion och bra passform.

  Damkollektion
 • Damarbetsbyxor med fantastisk passform

  Var redo för allt. Dessa moderna damarbetsbyxor har fantastisk passform, slitstark komfort och avancerad funktionalitet.

  6701 AllroundWork, Dambyxor+ Hölsterfickor
 • Vattenavvisande fodrad jacka

  Slitstark och vattenavvisande fodrad jacka som är utformad för att hålla dig varm och höja din arbetsprestanda. En omedelbar favorit när temperaturen går neråt.

  1107 AllroundWork, Fodrad 37.5® Damjacka
 • Synlig jacka för alla väder

  Varselkläder är en viktig del av personligt skydd vid arbete vid dåliga ljusförhållanden. Vi har tagit våra mest populära varseljackor och anpassat dem för kvinnor.

  Varselkläder

Varm och modern fleece

Ergonomisk design och stretch ger utmärkt passform och rörlighet. Finns i svart, blått och grått.

8041 FlexiWork, Fleece Huvtröja

Softshelljacka med huva

Modern softshelljacka med huva som kombinerar utmärkt passform och slitstark komfort med avancerad funktionalitet. Vindtät och vattenavvisande, denna mångsidiga jacka är ett utmärkt val för dagligt arbete året runt.

1229 AllroundWork Softshelljacka med huva

Stretchset för maximal rörlighet

Ett komplett stretchset med softshell stretchbyxor och en softshell stretchjacka. Det optimala valet för utomhusarbete som kräver maximal rörlighet.

Stretchset har en unik tygkomposition med fyra tyger för bättre prestanda. Schoeller® Softshell 4-vägs stretch ger plagget vindskydd och komfort. För extra komfort och ventilation har en dubbelsidig 4-vägs stretch använts i frontpanelerna.

För att säkerställa slitsyrkan har Armortex® Kevlarförstärkt stretch använts på ärmar och knän samt på underbenen. 3-lagers Cordura® garanterar skydd mot vatten.

1940 FlexiWork, Softshell Stretchjacka
6940 Flexiwork, Softshell Stretcharbetsbyxor+

1940 + 6940 FlexiWork, Softshell Stretchset

Vattentät Fodrad Parka

Vattentät fodrad parka med fantastisk passform för optimal komfort och effektivt arbete i otrevliga förhållanden. Innehåller förböjda ärmar och stretchpaneler på axlarnas baksidor för maximal rörelsefrihet.

1800 AllroundWork, Vattentät 37.5® Fodrad Parka

Läs mer ↓

Höst/Vinter- 18

Stretch, Vattentätt och Dam är rubriker för denna säsongs magasin. Kolla in våra nyheter för Höst / Vinter -18 och gör dig redo för föränderligt väder. Hämta tidningen hos din lokala återförsäljare eller kolla i den här.

Bläddra i magasinet

Fråga oss