Partner login

Nyheter och tillbehör  Höst/Vinter 2017

Snickers Workwear - Sverige

Kolla in några av våra produktnyheter för höst och vinter 2017!

Flexiwork merinoull - för extra värme

Kombinationen av Merinoull för värme och polyamid för styrka gör dessa underställ varma, ventilerande och hållbara. Extra ull-teddy har lagts till där extra värme behövs.

FlexiWork underkläder

För värme och klimatkontroll

Denna täckjacka är stoppad med 37.5® isolering för värme och klimatkontroll. Den kan användas på egen hand tack vare vattenavstötande utsida eller bäras som mellanskikt under en vattentät skaljacka. De långa ärmavsluten har tumgrepp för varm komfort och den höga kragen erbjuder extra vindskydd.

8101 AllroundWork 37.5 Fodrad jacka

Varm och sval

Till skillnad från syntetstrumpor har Merinoullsockor aktiva fibrer som reagerar på förändringar i kroppstemperatur. Ullen hjälper dig att hålla dig varm när det är kallt och sval när det är varmt.

9215 AllroundWork, 37.5 Ullstrumpor, mellan

FlexiWork Sömlös Balaclava och Sömlös multifunktionell huvudbonad

Vår sömlösa balaclava är utvecklad för att erbjuda värme och väderskydd vid användning under en hjälm. Mjuk och med hög komfort samtidigt som den är lätt och tunn för en bra passform.

De sömlösa multifunktionella huvudbonaderna kan användas hur du vill - som en balaclava, huvudband, beanie eller nackvärmare. Det perfekta plagget att ha med dig när kylan sätter in.

FlexiWork mössor

Flexibel microfleecejacka

Varm, lätt och flexibel. Denna microfleecejacka i funktionstyg och avancerad bodymappad design är idealisk som ett varmt första lager eller ett lättare andra lager. Du kan räkna med isolering där det spelar roll och ventilation där det behövs.

9438 Body Mapping Microfleecejacka

Håll dina händer varma och torra

Vattentätt och fodrad med kraftfullt skydd och enastående passform. Dessa arbetshandskar har tuffa förstärkningar och vadderingar för skydd och ett säkert grepp.

9583 Weather Tufgrip Handske

Säker och varm

Varm och synlig är en bra kombination för säkert arbete under kalla förhållanden.

9029 RuffWork, Varsel Heater Hat

Ett bra val för det dagliga arbetet året runt

En modern softshelljacka som kombinerar fantastisk passform och slitstark komfort med avancerad funktionalitet. Vind- och vattenavvisande. Det ultimata valet för det dagliga arbetet under hela året.

1200 AllroundWork, Softshelljacka

Läs mer ↓

Höst/Vinter- 18

Stretch, Vattentätt och Dam är rubriker för denna säsongs magasin. Kolla in våra nyheter för Höst / Vinter -18 och gör dig redo för föränderligt väder. Hämta tidningen hos din lokala återförsäljare eller kolla i den här.

Bläddra i magasinet

Fråga oss