Partner login

Håll dig varm i kylan

Snickers Workwear - Sverige

Att klä sig varmt när det är kallt är enkelt. Men att klä sig rätt fordrar mer arbete. För när du får upp ångan börjar du svettas. Men senare, när du slår av på takten, kyls den fukt din kropp bildat av och du börjar huttra.

Du behöver avancerad ventilation och förmågan att kontrollera och reglera värmen från din kropp. Det är precis det här du får om du klär dig i trelagerskläder från Snickers Workwear – som garanterar enastående funktionalitet och arbetskomfort.

3-lager.
First, second and third layer.

Första lagret transporterar bort fukten.

Glöm bomull – det suger upp och håller kvar vatten. Snickers Workwears underkläder har mjuk och bekväm fukttransporterande polyester som håller din kropp torr och varm.

Andra lagret isolerar.

De här plaggen är utformade för att isolera och hålla dig varm genom att skapa en luftficka runt kroppen. Välj i vårt avancerade sortiment av microfleece, fleece, pile och quilt.

Tredje lagret skyddar mot väder och vind.

Här behöver du ett pålitligt skydd mot vind och vatten. Dina kläder ska vara vattentäta, kunna andas, vara starka och hållbara. Som våra avancerade A.P.S. plagg.

tänk säkert.

Zero_temperaturesAtt hålla sig varm i kylan är avgörande för säkerheten på jobbet. När du fryser sänks din reaktionsförmåga, du blir mindre effektiv och riskerar att fatta dåliga beslut. Den mänskliga kroppen kan anpassa sig till tropiska förhållanden, men kan inte acklimatisera sig till kallt väder.

Lösningen är att alltid skydda kroppen med lämpliga kläder – som Snickers Workwear-plagg för kallt väder.

klimatkomfort.

Med avancerad ventilation kan du anpassa temperaturen för optimal komfort. Blixtlåset på framsidan är ett sätt, ventilationsblixtlåsen under armarna ett annat. Du kan också justera jackornas och byxornas nederkant.

Tänk på: en stor del av kroppsvärmen försvinner ut via huvudet, så använd därför mössa eller huva.

Fråga oss