Partner login

Klä dig efter vädret

Snickers Workwear - Sverige

HÅLL DIG VARM I KYLAN

Att klä sig varmt när det är kallt är lätt. Men att klä sig rätt kräver mer tanke. Vad du behöver är body-mapping, avancerad ventilation och förmågan att kontrollera och reglera värmen från din kropp.

Klä dig för att hålla dig varm i kylan

Håll dig torr i regnet

Att hålla sig torr och bekväm handlar om att välja rätt typ av regnkläder för jobbet. Valet beror på flera faktorer, från typ av nederbörd till hur intensivt du arbetar och hur många timmar du spenderar ute.

Kläd dig för att hålla dig torr i regnet

STÅ EMOT VINDEN

Även om det är en torr och klar dag, gör vinden att temperaturen sjunker ganska drastiskt - vilket påverkar kroppens värme och komfort. Därför är det viktigt att vara beredd på att hålla sig varm.

Klä dig för att stå emot vinden

Sänk värmen

När det blir väldigt varmt och fuktigt är ventilationen A och O. Våra plagg har avancerade mönster och intelligenta material för fantastisk arbetskomfort, ventilation och funktionalitet.

Klä dig för att sänka värmen

37.5® teknologi - för andningsförmåga

Ett nytt sortiment av arbetskläder baserad på 37.5®-teknologi kan förbättra en hantverkares prestanda. Namnet kommer från den ideala relativa luftfuktigheten i mikroklimatet nära huden och den genomsnittliga människans idealiska kroppstemperatur. Toppidrottare har länge haft nytta av prestandaplaggen. Nu är det hantverkarnas tur.

Hur tekniken fungerar

Fråga oss