Partner login

Sätter stretchen på prov

Snickers Workwear - Sverige

Den irländske elektrikern Liam Cunningham använder arbetskläder som ett sätt att bygga sitt eget varumärke. När vi involverade honom i utvecklingsprocessen av 6241 AllroundWork Stretch byxor blev han överraskad. Inte bara av hur elegant de fick honom att se ut, men också av den fantastiska flexibiliteten och den bekväma känslan.

– De är så mjuka, jag känner knappt dem. Det är nästan som om de är en del av min kropp, säger Liam.

"Först var jag orolig att den smala passformen kunde bli ett problem på vindar och andra trånga ställen. Det är faktiskt tvärtom. Byxorna har olika typer av tyg i olika delar av plagget för att hjälpa dig där det behövs. Till exempel, 4-vägs stretch-tyget i midjan och baksidan av benen ger dig extra rörlighet."

“Dessa byxor erbjuder en helhet man sällan ser”

Men det är inte den enda anledningen till att de har blivit dina favoriter?

"Sant, det finns det också en mer ytlig aspekt. Irländska hantverkare, särskilt de yngre, nöjer sig inte med arbetskläder som bara fokuserar på säkerhet, skydd och funktionalitet. En modern body-mapping design är lika viktig. Dessa byxor erbjuder en fullständighet som inte ses ofta. "

Varför har utseendet blivit viktigt i en bransch som handlar om att bli smutsig?

"På Elite Electrical använder vi arbetskläder som ett sätt att bygga vårt varumärke. Att se bra ut har blivit en konkurrensfördel. Dessa nya byxor gör att jag ser elegant och presentabel ut på ett sätt som gör medarbetare på byggplatser på ön stoppar mig och frågar var jag köpt dem. "

Skulle du säga att byxorna är snygga på bekostnad av funktionen?

"Nej det skulle jag inte. Funktionerna med den distinkta "Snickers-smartness" är alla där: De viktiga hölsterfickorna för alla små skruvar, telefonfickan, knivfästet och sist - men inte minst - KneeGuard Pro med expansionsveck sonm håller mina knäskydd i optimal position för bättre skydd. Utan den rätta placeringen av knäskyddet blir det en dålig dag på jobbet!"

“Vi använder våra arbetskläder som ett sätt att bygga vårt varumärke”

När du pratar om din garderob för arbetskläder låter det som att du bara köper från Snickers Workwear?

"Ja, och jag måste lägga till en mer uppenbar anledning till varför, hållbarheten. För 30% mer pengar får jag ut 100-200% mer av ett par Snickers Workwear-byxor. Väldigt mycket för pengarna, jag skulle säga."

Profil Liam Cunningham

Ålder: 32
Familj: Flickvän och hund
Yrke: Elektriker på Elite Electrical in Kildare, Irland.
År i branchen: 15
Förstags motto: “To treat every job with the care and attention it would receive as if it were our own”.

Läs mer ↓

Slim fit byxor i stretch

Dessa arbetsbyxor i strech har smalare ben för ett stilrent, tekniskt utseende. Stretch Cordura vid knäna, kombinerat med 4-vägs stretch baktill, ger stor flexibilitet och komfort.

6241 AllroundWork, Stretchbyxor Hölsterfickor

Fråga oss