Partner login

Lerbyggare med hållbara ambitioner

Vi är i ett gammalt kalkstenshus i byn Kastlösa på Öland. På vinden lägger Hanna Nilsson på leran på en tegelsten. Som en nyutbildad arkitekt drömde hon om att byggsektorn skulle bli mer hållbar. Och det är precis vad som hände. Men inte på det sätt som hon föreställde sig.

Möt Hanna Nilsson

DET PERFEKTA SKÄRET

Som skidfantast sedan födelsen tävlade den schweiziska idrottaren Marc Iselin både i OS och i VM. Idag driver han sin egen skid-, snowboard- och möbelverkstad i Dietikon, strax utanför Zürich i Schweiz. Det ger honom en chans att använda sina praktiska färdigheter som snickare och se till att produkterna är konstruerade och tillverkade enligt högsta standard.

Känsla för detlajer

Med passion för plattsättning och jämlikhet

Julia Schaffer Flemk är en plattsättare som är passionerad för en byggnadsindustri med lika möjligheter. Denna kamp har lett att hon vunnit ett stipendie och fått uppmärksamhet i media och mer arbete än hon hinner med.

Möt Julia Schaffer Flemk

Våra nya golvläggarbyxor

Vi är stolta över att presentera våra nya golvläggarbyxor som ger optimal rörelsefrihet. Som vanligt har flera av Snickers Workwears testare varit involverade i utvecklingen. Vi pratade med en av dem.

Möt Tord Modig

ÅRE TIMMERHUS

Vintrarna i Åre är långa och kalla. Ändå arbetar Isak Stålenhag och hans kollegor på Åre Timmerhus utomhus året runt och bygger timmerhus. I ett klimat där temperaturen ofta sjunker under -30 grader C är behovet av välbyggda samt fantastiska kläder för hantverkarna stort.

Möt Åre Timmerhus

Spara dina knän

Träffa Björn Ödén, Mekaniker för tunga fordon..

Slit ut dina knädskydd

En klassiker att lita på

Träffa Jörgen Olsson, Mekaniker och partner vid GIAB.

Favoritarbetsbyxorna

-40­°C En vanlig arbetsdag

Kylan biter och vinden slår mot ditt ansikte. Och där ute i den arktiska vildmarken lurar hungriga isbjörnar. Det är här Rune Ryen och hans kollegor arbetar i ett av världens nordligaste byggföretag. Klädda i balaklava och skidglasögon bygger de om en gammal kolgruveby på gränsen till Nordpolen.

Den arktiska vildmarken kräver rätt arbetskläder