XTR A.P.S. Waterproof Winter Jacket, XTR Craftsmen Holster Pocket Trousers Canvas+.XTR – den ultimata arbetsbyxan.

Rustad för jobbet. Kompromisslösa hantverksbyxor med ergonomisk skärning och hölsterfickor i Canvas+. Räkna med kompromisslös design, Cordura® 1000 förstärkningar ger extra bra hållbarhet, suveränt knäskydd, patenterat knivfäste samt fantastisk funktionalitet.

Optimal rörelsefrihet.

Våra arbetsbyxor har en avancerad skärning med vår Twisted Leg™ och Snickers Gusset™ i grenen för har en kompromisslös arbetskomfort och rörelsefrihet.

Obegränsad funktionalitet.

Kardborrfästen för verktygsfickor, hölsterfickor, cargoficka på benet
med fack för mobiltelefon och en tumstocksficka med ytterfack gör
att allt du behöver är lätt att nå.

Långa byxor, piratbyxor eller shorts?

Den avancerade designen i Snickers Workwears 3-serie är tillgänglig i hela vårt sortiment av arbetsbyxor. Ger dig mängder av inbyggd funktionalitet, året runt.

Certifierat knäskydd.

Det sliter att jobba på knäna. Det är därför som våra arbetsbyxor och knäskydd med det patenterade positioneringssystemet KneeGuard™ är det mest avancerade skyddet för dina knän som finns. Skydda dig idag – och spara knäna tills imorgon.

Dubbla sömmar som tål slitage.

De flesta Snickers Workwear-byxor har dubbla maskinsömmar, som är mycket starkare än de ofta använda tredubbel kedjesömmarna. Tvånålarskantstickningen har två över- och undertrådar, vilket ger en oerhört stark och slitstark söm som inte kan gå upp. För trenålarskedjesömmen används däremot endast tre övertrådar och ingen undertråd, vilket ger en svagare söm som enkelt kan gå upp.

Fråga oss