Partner login

Grepp, känsla och skydd

Snickers Workwear - Sverige

Dina händer är dina viktigaste verktyg. Därför vill vi ge dem det bästa! 

Men vad gör en handske riktigt bra? I vårt breda sortiment av avancerade arbetshandskar kan du räkna med att hitta den optimala kombinationen av funktion, hållbarhet och skydd för ditt jobb.

Greppa rätt handske för ditt jobb

Många handskar passar olika slags arbete. Viktigast av allt är att paret du väljer passar din hand. Först och främst gäller det att få rätt storlek för att ge dig rätt balans av precision, komfort och skydd. Här är tre viktiga saker att tänka på när du ska välja::

Hur arbetar du? Grovt jobb med behov av rejält tag och kraftig vaddering för bra skydd, eller finhänt precisionsarbete där fingertoppskänsla och flexibilitet är avgörande?

Hur ser din hand ut? Är den kraftig eller smal, med långa smala fingrar eller korta, kraftiga?

Hur slitstarka handskar behöver du? Våra handskar är gjorda för att hålla länge. Men om det är vanligare att du tvingas byta handskar för att de är smutsiga snarare än utslitna, ja då kan en av våra enklare modeller vara rätt lösning för dig.

Omtanke i varje söm

"Dina händer är dina viktigaste verktyg."

Därför lade vi ribban högt när vi bestämde oss för att studera varje enskild detalj för att skapa de perfekta handskarna. För att ta fram en optimal passform studerade vi den mänskliga handen noga, och särskilt hur professionella hantverkare använder sina händer. Denna kunskap finns återspeglad i varje detalj och snitt i våra handskar. De är skulpterade för din hands form, med smarta detaljer som förböjda fingrar, vilket ger handen en naturlig viloposition.

Att balansera kraven på skydd med precision och komfort är en stor utmaning. Tunnare handskar, framförallt från vår Precision-familj underlättar vid finhänt arbete, medan handskar från vår Power-familj är att föredra under tuffare omständigheter. Idag erbjuder vi på ett noga utvalt sortiment handskar. Lagom stort för att vara snabbt och enkelt att utvärdera och stort nog för att erbjuda handskarna som passar ditt jobb.

Cecilia Bergsten, Produktutvecklare av handskar på Snickers Workwear.

Kolla in vårt sortiment av handskar

Power gloves - för tunga arbeten

En arbetshästhandske för tunga jobb. Gjord för att bära, lasta och riva. Den unika svängda formen ger ett starkt och säkert grepp. Avancerade mönster och hållbara material skapar en hitills oöverträffad komfort- och skyddsnivå.

Power gloves

Precision gloves - Fingerfärdighet och passform

Lätta och flexibla handskar med tonvikt på fingerfärdighet och passform. De flexibla materialen på handens ovansida, knogskydd, vaddering och tryckta förstärkningar ger optimalt skydd och fingerfärdighet.

Precision gloves

Specialized gloves - med unika funktioner

Handskar optimerade för mycket specifika uppgifter. Med bästa möjliga material och unika funktioner. Varje handske ska ge optimal fingerfärdighet samt skydd och komfort för respektive hand och uppgift som ska lösas.

Specialized gloves

Weather gloves -Håller dig varm

Handskar för arbete i kall och krävande väderlek. Avancerade material ger bättre fingerfärdighet, friktion och grepp även i våta, kalla och halkiga förhållanden. De här handskarna ger händerna värme och skydd oavsett vilken väderlek du arbetar i.

Weather gloves

Fråga oss