Partner login

Hitta rätt längd för vår och sommar

Snickers Workwear - Sverige

För en fräsch och luftig känsla är det är svårt att slå frisk luft. Klä dig för varma soliga arbetsdagar och upplev arbetsklädernas fulla funktion. I vårt breda sortiment av shorts och piratbyxor är vi övertygade om att du hittar rätt kläder för dig.

Att klä sig rätt för den heta säsongen handlar om att balansera behovet av ventilation mot behovet av skydd. Oavsett vilket tyg du väljer kommer ett kortare ben alltid att vara luftigare än fullängdsbyxor.

3 SNABBA TIPS FÖR ATT VÄLJA RÄTT

Snickers Workwear shorts erbjuder överlägsen, sval komfort. Men glöm inte våra modeller med en piratbenlängd. Du får ökad ventilation samtidigt som du får ett ökat skydd för din hud och dina knän - eftersom du fortfarande har knäskyddsfickor.

1. Behöver du knäskydd?

Om ja, titta på våra piratbyxor. Om inte, är shorts ett alternativ.

2. Välj arbetskläder med funktioner som passar dina behov.

Få rätt funktionalitet. Kika efter dina favoritfickor och features.

3. Sist men inte minst - stil

Välj färg, stil och tyg du vill bära på jobbet.

View table in PDF format. (pdf, 137 kB)

Piratbyxor

Njut av soliga sommardagar på jobbet klädd i Snickers Workwear piratbyxorf. Du får samma funktioner som arbetsbyxor. Kolla in vårt kompletta sortiment!

Kolla in våra piratbyxor!

Shorts

Luftkonditionering är en välsignelse på sommaren. Så vi skapade shorts och piratbyxor för att erbjuda dig svalka och stil när värmen är på. Kolla in vårt kompletta sortiment!

Kolla in våra shorts!

Fråga oss