Partner login

Hitta dina favoriter bland Snickers Workwears arbetsbyxor!

Snickers Workwear - Sverige

Slitstarka byxor för grovt arbete i tuffa omständigheter, eller maximal klimatkontroll för varma dagar? Vad du än kräver och vad slags jobb du än utför är vi säkra på att vi har arbetsbyxan för dig.  Jämför de olika modellerna och fundera på vilka detaljer och funktioner som är viktigast för just
din arbetsdag.

5 steg till den perfekta arbetsbyxan

1. Välj arbetskläder beroende på vad du skall göra

Hur ser din arbetsdag ut? Var och en av våra fyra familjer RuffWork, FlexiWork, AllroundWork och LiteWork är utformad för särskilda förhållanden och klimat. Välj den familj som passar dig bäst.

2. Storleken spelar roll

Storleken är viktigare än du tror. Var noga med att alltid prova byxorna på. Och var petig med hur de sitter. Det handlar inte bara om komfort utan också om ergonomi och skydd. Snickers Workwear lagerför 41 olika byxstorlekar och ytterligare 30 storlekar kan beställas vid behov. Om en byxa inte passar perfekt, fråga personalen i butiken om råd.

3. Välj arbetskläder som är anpassade efter dina behov

 Vad bär du med dig? Välj en modell med funktioner du behöver och välj om du vill ha hölsterfickor.

4. Viktigt att välja arbetskläder efter gällande regelverk

Lagar och regler? Vilka krav ställs på din arbetsplats. Måste du ha varselskydd (HiVis) eller kanske ett fack för ID-kort?

5. Sist men inte minst- stilen

Tänk på stilen. Att bli igenkänd som ett proffs är viktigt och det är viktigt att göra bra intryck. Välj färg och design som du gillar och kom ihåg att kolla efter andra plagg som matchar.

PS. Glöm inte att köpa nya knäskydd varje gång du köper nya byxor. Om du arbetar ofta på knä är det viktigt att du inspekterar dina knäskydd regelbundet så att du vet att dina knän har rätt skydd.

Guide till den perfekta arbetsbyxan

Se ovan tabell i PDF format.

Fråga oss