Partner login

Utforska nästa generation arbetsbyxor

Utforska vårt helt nya byxkoncept, bestående av olika byxfamiljer som är anpassade efter olika behov och olika typer av arbeten. Alla är utformade för överlägsen arbetskomfort i alla situationer.

Klimatkomfort

Gör arbetet skönare

Håll dig varm, torr och bekväm med ett perfekt mikroklimat nära din hud. En varm dag vill du ha tyget med den bästa kapaciteten för ventilation och fukttransport.

Det är därför vi på Snickers Workwear har valt 37.5®-teknik för att ge den hårt arbetande hantverkaren den coolaste upplevelsen.

Läs mer om 37.5

Alltid rätt

Moderna arbetskläder som kombinerar fantastisk passform och arbetskomfort med slitstark avancerad funktionalitet. Det ultimata valet för det dagliga arbetet i alla typer av arbetsmiljöer.

AllroundWork

ÖVERLÄGSEN RÖRELSEFRIHET

Högt tempo på jobbet? Prova våra nya FlexiWork Arbetsbyxor med arbetskomfort och flexibilitet till det yttersta. Högteknologiska arbetsbyxor med body-mapping design och lätt ventilerande stretchmaterial, vilket garanterar enastående rörelsefrihet. Med avancerade knäskydd, slitstarka Cordura® förstärkningar på alla de rätta ställena och en rad lättåtkomliga fickor är du rustad för att leverera, alltid steget före.

FlexiWork

Sval, torr och ventilerande

Lätta, snabbtorkande arbetskläder för sval arbetskomfort. Produkter av högsta kvalitet i avancerad design samt med revolutionerande 37.5®-teknologi som garanterar enastående ventilation under intensivt arbete och i varmare klimat.

LiteWork

TUFFA & SLITSTARKA FÖRSTÄRKNINGAR

Arbetar du hårt i krävande miljöer? Prova vår nya RuffWork Arbetsbyxa, med slitstark design för hårt arbete. Kraftiga arbetsbyxor i en helt ny modern design med fantastisk passform som ger överlägsen komfort och rörelsefrihet. Du kan räkna med tåliga material och förstärkt funktionalitet för långvarigt skydd och arbetskomfort.

RuffWork

SLITSTARK ARBETSKOMFORT I DENIM

Förstärkt konstruktion med en modern denim-look. RuffWork Arbetsbyxa av tåligt men ändå bekvämt Cordura® denim, blir ännu snyggare efter varje tvätt. Du kan räkna med alla förstärkningar och funktioner du behöver för slitstark komfort och skydd på arbetsplatsen.

RuffWork Denim

Vi kompromissar aldrig med funktionalitet

När designteamet på Snickers Workwear skulle skapa framtidens arbetskläder var komfort och funktionalitet högsta prioritet. Textilier med stretch, bättre passform och material med oslagbar ventilation är några av de senaste nyheterna.

Läs mer om våra nya produkter

37.5® Teknologi

Elitidrottare har länge haft nytta av funktionskläder. Nu gäller detsamma för hantverkare. Snickers Workwear är ett av de första tillverkarna av arbetskläder att införa 37.5® teknologi i sina kläder.

37.5® Teknologi i arbetskläder

400 veckor av tuffa tester.

Vår nya generation arbetsbyxor gick igenom himmel och helvete. Till slut var hantverkaren Christian Isaksen nöjd. Vi också..

Läs om hur det började 2013.

Du har bara ett par knän Skydda dem inför framtiden

 • 9110 Hantverksknäskydd

  Effektiva, bekväma och certifierade knäskydd. EN 14404 (Typ 2, Nivå 1).

 • 9111 Serviceknäskydd

  Pålitligt, bekvämt och certifierat knäskydd för inomhusarbete på jämna ytor. EN 14404 (Typ 2, Nivå 0).

 • 9112 D3O Lite™ Hantverksknäskydd

  Ultimat komfort, stötdämpning och skydd för dina knän. Avancerade och ventilerande knäskydd i högteknologiska D3O Lite ™ material. EN 14404 (Typ 2, Nivå 1).

 • 9118 Golvläggarknäskydd

  Certifierat golvläggarknäskydd. Knäskydd som håller formen och sitter perfekt på plats när du arbetar hårt och länge. EN 14404 (Typ 2, Nivå 1)

 • 9191 XTR D3O® Knäskydd

  Aktiva knäskydd för aktiva hantverkare, med stötdämpande D3O® material för maximalt skydd och slitstyrka. EN 14404 (Typ 2, Nivå 1).