Partner login

Underställ - Bygg värmen inifrån

Snickers Workwear - Sverige

Att klä sig för för kylan är som att bygga ett hus. Du börjar med en bra grund. Våra underställ är designade för att vara det ultimata första lagret, som ger rätt värme och komfort, med funktionsmaterial för ventilation och fukttransporter.

Vår sömlösa design finns i 37.5® ventilationsfibrer samt polyester och merinoull för att passa olika typer av arbete under olika kalla förhållanden.

Våra avancerade underställ kommer i tre olika familjer för att tillgodose variationer i kallt klimat samt olika nivåer av fysisk arbetsintensitet.

LiteWork - för extra hög aktivitet

Underställ i LiteWork-familjen har 37.5®-teknik för aktivt arbete där ventilation och fukttransport är högsta prioritet.

LiteWork Underställ

FlexiWork - en reviderad och uppdaterad klassiker

Den populära och klassiska XTR lever vidare med en uppdaterad design och förbättrad funktionalitet. Avancerade mönster erbjuder varierande värme och ventilation i olika kroppszoner.

FlexiWork Underställ

FlexiWork Ull - när extra värme behövs

Kombinationen av ull för värme och polyamid för hållfasthet gör dessa underställ varma och ventilativa samt hållbara. Extra ullteddy läggs till på områden där extra värme behövs.

FlexiWork Ullunderställ

Läs mer ↓

Tre steg för att hålla sig varm när det är kallt

Att klä sig varmt när det är kallt är inte så svårt. Men att klä rätt när du arbetar i kalla förhållanden kräver mer eftertanke. Intensivt och hårt arbete betyder ofta att man svettas.

Klä dig i lager för optimal komfort

Fråga oss