Partner login

Känn dig fri på jobbet

Snickers Workwear - Sverige

Snickers Workwear presenterar den nya generationen arbetskläder för målare. En avancerad serie för hårt arbetande män och kvinnor som förtjänar det bästa.

Ergonomisk design och perfekt passform som kombinerar enastående komfort och rörelsefrihet med precis den funktionalitet som behövs för att jobbet ska bli gjort. Din arbetsdag blir lättare, säkrare och mer produktiv. Det har aldrig varit roligare att måla.

Painter

Passar perfekt, enastående komfort.

Våra nya målarbyxor har en ergonomisk skärning med Twisted Leg™-design för perfekt passform, enastående arbetskomfort och optimal rörelsefrihet.

Kvinnlig passform.

Alla damkläder i vår nya målarkollektion är speciellt skurna för kvinnor. Byxorna har låg skärning med formad linning. Soft Shell Jackan är designad för att passa perfekt för kvinnliga former.

Inbyggd funktionalitet.

Du kan räkna med precis den funktionalitet och de förstärkningar som målaren behöver. Till exempel den slitstarka polyesterförstärkta öglan, målarverktygs/tumstocksfickan och det patenterade knivfästet.

Avancerat knäskydd.

Spara knäna med det mest avancerade och certifierade knäskyddet som finns. De polyesterförstärkta knäskyddsfickorna är designade för det patenterade KneeGuard ™-positioneringssystemet som ger tåliga, certifierade knäskydd som följer varje rörelse.

Painter cloth holder Imagecaption=Den praktiska öglan är polyesterförstärkt för extra hållbarhet.

Painter pocket Imagecaption=Med målarverktygs/tumstocksfickan och det patenterade knivfästet för Hultaforsknivar har du alltid det viktigaste nära till hands.

Fråga oss