Partner login

En klassiker att lita på

Snickers Workwear - Sverige

Industriinstallation är tufft mekaniskt arbete som sliter hårt på kläderna. Därför är Jörgen Olsson, verkstadsmekaniker och delägare i GIAB, noga med sitt val av arbetskläder. För honom är det Snickers Workwears klassiska 3-seriebyxa som gäller.

HUR VIKTIGA ÄR ARBETSKLÄDER FÖR DIG?

För oss är det väldigt viktigt. Man går många timmar i dem varje dag. Då måste de kännas bra. Vi har haft andra fabrikat också. Vissa har konstiga fickor, andra går sönder för snabbt. Vi trivs bäst med Snickers. De funkar för oss och det är viktigt att alla ser fräscha och trevliga ut.

VARFÖR ÄR 3-SERIEBYXAN ER FAVORIT?

Det är bra kvalitet, de har bra passform och vi använder hölsterfickorna mycket. Vissa killar är fullastade med tänger och skruvmejslar så fickorna används verkligen. Eftersom vi svetsar och vinkelslipar är det viktigt för oss med riktigt bra bomullskvalitet så att inte byxorna bränner sönder.

SLITER NI HÅRT PÅ BYXOR?

Ja, det är tufft arbete och ofta i smutsiga miljöer. Varje anställd har alltid tre par byxor som är fräscha och fungerar. Genom att vi köper samma varje gång är det enkelt att komma ihåg sin storlek, och kollegor kan köpa byxor åt varandra.

För oss som företag är det viktigt att vara snyggt klädda. Vi håller oss till svart. Vi har erbjudits gratiskläder från andra varumärken. Men vi är lite kräsna, vi vill bära de kläder vi trivs i.

En favorit med komfort och funktion

Vår arbetsbyxa i 3-serien har ett avancerat snitt med Twisted Leg ™ design, enastående knäskydd och Cordura® förstärkningar för extra hållbarhet.

Fickorna är många och smidiga att nå och ett av många exempel på de avancerade funktionerna i denna byxa. Tillsammans med komfort och ett bra skydd ger det en byxa du kan lita på i varje situation.

Finns att få i många olika slags material och färger, med och utan hölsterfickor – för att passa dina önskemål.

Jämför våra modeller för att hitta din favorit

The 3-series range

 • 3212 Hantverksbyxa med hölsterfickor, DuraTwill

  Extremt slitstark hantverksbyxa tillverkad i smutsavvisande DuraTwill tyg. Byxan har avancerad skärning med Twisted Leg™ design, Cordura® förstärkningar som ger extra slitstyrka samt en rad olika fickor, bl.a. hölsterfickor och fack för mobiltelefonen.

  3212 Hantverksbyxa med hölsterfickor, DuraTwill
 • 3213 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Rip-Sto

  Sänk värmen. Arbetsbyxor av superlätt, tåligt rip-stop material. Avancerad skärning, Cordura® förstärkt knäskydd för extra hållbarhet samt ett urval av fickor, bla hölsterfickor.

  3213 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Rip-Sto
 • 3214 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Canvas+

  Fantastisk hantverksbyxa tillverkad i bekvämt och slitstarkt Canvas+ material. Byxan har avancerad skärning med Twisted Leg™ design, Cordura® förstärkningar som ger extra slitstyrka samt en rad olika fickor, bl.a. hölsterfickor och fack för mobiltelefonen. .

  3214 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Canvas+
 • 3211 Hantverksbyxa med hölsterfickor, CoolTwill

  Håll huvudet kallt i dessa hantverksbyxor tillverkade i lätt CoolTwill material. Byxan har avancerad skärning med Twisted Leg™ design, Cordura® förstärkningar vilka ger extra slitstyrka samt en rad olika fickor, bl.a. hölsterfickor och fack för mobiltelefonen.

  3211 Hantverksbyxa med hölsterfickor, CoolTwill
 • 3215 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Bomull

  Bomull när den är som bäst. Avancerad hantverksbyxa i tvättad mjuk bomull för fantastisk komfort och snyggt utseende. Nyskapande skärning ger perfekt passform. Cordura® förstärkning för extra hållbarhet samt flera smarta fickor, bl.a. hölsterfickor.

  3215 Hantverksbyxa med hölsterfickor, Bomull
 • 3223 Golvläggarbyxa med hölsterfickor, Rip-Stop

  Spara dina knän. Avancerad och funktionell golvläggarbyxa som ger ett tillförlitligt skydd dag efter dag. Innovativ skärning för perfekt passform och Kevlar®-förstärkningar på knäna ger extra slitstyrka.

  3223 Golvläggarbyxa med hölsterfickor, Rip-Stop
 • 3714 Dambyxa med hölsterfickor, Canvas+

  Fantastisk passform och komfort. Arbetsbyxor för kvinnor som kombinerar en kvinnlig passform med avancerad funktionalitet. Tillverkad i Canvastyg med Cordura® förstärkningar för extra hållbarhet. Rosa detaljer för ett modernt, feminint utseende.

  3714 Dambyxa med hölsterfickor, Canvas+

Fråga oss