Partner login

RuffWork - Extra förstärkt, tuff & slitstark

Arbetar du hårt i krävande miljöer? Ta en närmare titt på våra nya RuffWork-byxor, med slitstark design för hårt arbete. Det är en familj av slitstarka arbetsbyxor som bygger på en helt ny modern design med fantastisk passform som ger överlägsen komfort och rörelsefrihet.

Du kan räkna med tåliga material och förstärkt funktionalitet för långvarigt skydd och arbetskomfort.Byxorna går att få i olika funktionsnivåer, så att du kan välja rätt nivå av funktionalitet för att passa dina behov. Dessutom finns de i RuffWork Denim, som har ett modernt utseende utan att kompromissa med funktionaliteten.

Visa som:

Avancerat skydd.

Om du arbetar mycket på knäna, och går ner och upp från knäläge många gånger om dagen, ger
9191 XTR D3O® dig det bästa skyddet på marknaden!

Med vårt toppmoderna sortiment av D3O-knäskydd tar vi de avancerade knäskydden till en helt ny nivå. Avancerat D3O®-material – stelnar vid stötar och absorberar energin. De behåller sin form under hårt arbete och håller dubbelt så länge som andra knäskydd.

Läs mer om världens första aktiva knäskydd!

Helt överlägsen rörelsefrihet

FlexiWork tar din arbetskomfort och flexibilitet till helt nya nivåer. I den avancerade produktfamiljen ingår high-tech arbetsbyxor med stretchtyg och kroppsnära design som är det optimala valet för snabbfotade proffs. Alltid på väg, alltid steget före.

Läs mer om produktfamiljen FlexiWork Collection!