Partner login

ProtecWork - Skyddskläder

Skyddskläder mot värme och lågor.

För att vi ska kunna erbjuda de bästa skyddskläderna mot värme och lågor har Snickers Workwear förvärvat ett ledande varumärke på den svenska marknaden med mer än 20 års erfarenhet av att designa och utveckla skyddskläder för energi- och järnvägssektorerna. Resultatet är en ny kollektion som erbjuder inneboende värme- och flamskyddande egenskaper, utmärkt hållbarhet, hög komfort och ergonomisk, modern passform.

Titta i katalogen: PROTECWORK KATALOG

Läs mer om STANDARDER

Visa som:

ProtecWork Katalog

Det är stor skillnad mellan arbetskläder och skyddskläder. Arbetskläder finns för att göra din arbetsdag mer bekväm och effektiv, med praktiska funktioner för verktyg och annat viktigt, samt för att skydda mot kyla och regn. Skyddskläder å andra sidan finns för att skydda bäraren mot allvarliga risker såsom värme, lågor, ljusbågar och farliga kemikalier, eller för att skydda produkten från bäraren (mot damm, smuts eller elektrostatisk laddning).

Bläddra i ProtecWork Katalogen

Standarder

Personlig skyddsutrustning bör skydda mot olika faror, såsom värme, lågor, ljusbågar och kemikalier. Och för att garantera att produkterna uppfyller skyddskraven för specifika arbetssituationer uppfyller våra artiklar kraven enligt flera EN- och ISO-standarder. Dessa europeiska (EN) och internationella (ISO) harmoniserade standarder reglerar den övergripande konstruktionen, materialen, egenskaper osv.

Lär mer om standarder