Partner login

Visa din logga

Snickers Workwear - Sverige

profilingDet lönar sig med företagsprofilering, om det görs på rätt sätt. Det är en kvalitetsstämpel som säger mycket om dig och ditt företag. Det får företaget att sticka ut lite extra, och gör att det syns och märks av rätt skäl.

Vänder du dig till Snickers Workwear vet du att du vänder dig till experterna – med ett fullt sortiment av mervärdestjänster och produktalternativ. Till exempel rätt färger, brodyr och personlig förpackning, för att bara nämna några.

Kontakta oss så får du en mängd inspirerande information.

kvalitetsbrodyr

Med brodyr får du kvalitet med varje stygn, men tänk på att ord eller symboler som är mindre än 5 mm kan vara svåra att läsa.

Profiling
Våra brodyrer innebär kvalitet i varje stygn. Det gör att dina arbetskläder lyfter varumärket och särskiljer sig på ett positivt sätt – under lång tid.

Profiling

På Snickers Workwear använder vi bara tråd av hög kvalitet för att vara säkra på att din företagslogga skiljer sig från mängden på lång sikt.Fleece profiling.

För en företagsprofilerad fleece är brodyrer det självklara valet eftersom dekaltryck kan lämna märken i tyget.

dekaltryck.

Profiling

Med vår avancerade dekaltrycksteknik får du distinkt tryck i de storlekar och färger du vill ha.T-shirt profiling.

Profilering av T-shirtar

Dekaltryck är det bästa valet vid profilering av företagets t-shirtar. Räkna med hög kvalitet i alla storlekar och färger.

A.P.S.- och GORE -TEX® profilering

När du profilerar dina vattentäta plagg är dekaltryck rätt metod. Om du föredrar brodyr tejpar baksidan så att plagget behåller sina vattentäta egenskaper.

Reflexband.

Vi kan sy på extra reflexband på arbetsbyxor och jackor. En kostnadseffektiv lösning för högre säkerhet.

profilering av varselkläder.

Profilering av varselkläder är ett specialfall. Alltför stora logotyper kan påverka plaggets klassificering. Kontakta oss om du vill ha mer information om säker företagsprofilering.

Personliga förpackningar.

ProfilingOm du beställer en serie plagg för dina medarbetare har vi den perfekta tjänsten: personliga förpackningar. Det betyder att alla får alla sina plagg i ett paket märkta med sitt namn.

Det underlättar den interna distributionen och garanterar att alla får rätt plagg och rätt storlek. Enkelt, bekvämt och personligt.

ProfilingTveka inte att tala med våra experter om det allra bästa när det gäller företagsprofilering. De vet vad som fungerar bäst och kan föreslå en kostnadseffektiv lösning som är utformad för dig och ditt företag.

Fråga oss